Detta har hänt idag

Dagen hittills:

Vaknade av att hunden behövde gå ut, så det var ju bara till att masa sig upp ur sängen och gå ut..
Sedan blev det en dusch och sedan la jag mig i sängen och kollade film ( north country ) samtidigt som jag åt frukost. :) 
Filmen är verklighetsbaserad har jag för mig, handlar om kvinnor som jobbar i en gruva och som blir sexuellt trakassierade.. Men ingen vågar ta itu med de eftersom deras rädsla för vad som kommer hända då är stor.. En dag börjar det en ny kvinna och hon bestämmer sig för att ta saken i egna händer, med förhoppningar om att få stöd från de andra kvinnorna..  Tycker att ni ska se filmen, för den fick mig verkligen att tänka..
Vafan, de säger att gruvarbete bara är till för män, kvinnor klarar inte av sådant.. Men egentligen jag tycker man ska få arbeta med det man vill !



Jag kunde ju inte ligga och dra mig i sängen hela dagen så blev till att umgås med min vän Amanda, vi åkte till mc donalds och åt hamburgare och glass (; mums
Sen har vi varit och lekt på lekplatsen med mina kusinbarn =)




Nu är jag hemma igen i sängen.. haha ska snart ta och fixa mig och sedan bär det av till Johanna


snyft film

Jo Jennie hade verkligen rätt, fick ta fram toarullen för den behövdes verkligen.. ^

Filmen handlar om en familj, föräldrarna skiljer sig och barnen ska vara hos pappan över sommaren.. Hade gärna berättat mer, men då blir det inte roligt för er att se den.. Detta är en film som jag verkligen rekommenderar, en av de bästa filmerna jag sett på länge . Nu var ju Miley Cyrus med, så det gjorde ju det hela mycket bättre :) Nej men , tycker hon är en bra skådespelare och hon är ju otroligt söt.. vem tycker inte det liksom? En röst som henne hade ju inte suttit fel heller :)
Och JA jag bölade verkligen som en liten bebis, synd inte min pojkvän var här så han kunde trösta mig.^^

 

Nu blir det till att nanna kudden :) ska drömma om något fint ! Alltså om min älskling ;)
Nattinatt på er. (:
Ta det lugnt med alkoholen !



The last song

"Gäsp"

Ska nu lägga mig i sängen och kolla på film..  ( the last song) , Jennie tipsade mig om den filmen och tyckte att det var en av de bästa filmerna hon sett ! Sen sa hon att om jag ska se den så borde jag ha en toarulle vid sidan om, för jag kommer tydligen gråta floder.. hehe 
Jag är en sådan som alltid gråter till sorgsna filmer.. Brukar ni gråta till filmer? 

Mamma har även gjort kålskål, colskål, kolskål.. haha vettefan hur det stavas . men sjukt gott :) hörs senare kanske..

 Sen när jag såg att det var Miley Cyrus som var med, så SJÄLVKLART ska jag se den då =)

Btw.. Fågeln klarade sig som tur var ;)

springtur i regn

Puuh
Hemma nu efter en springrunda på 5 km, hämtade sedan min cykel hos en kompis.. Sedan cyklade jag hem :) haha kände verkligen att mina ben fick ta i extra mycket där, speciellt när det var motvind, blåst och ösregn.. men skönt att fått springa av sig lite, och kunna få rensa tankarna lite ;) Plus att det är alltid bra med motion =)


( bild från häromdagen)


(bild från förra sommaren ) Jag gör allt för min kära cykel, den har varit inne på lagning 3 gånger.. :)
hehe!

ohh herregud , Var nyss en fågel som flög rätt in i fönstret..måste kolla läget...
Tjao



Iàm back :)

Nu är jag tillbaka på blogg.se igen, har bloggat nu en tid på improveme.se, men om man ska jämföra så tycker jag att blogg.se är mycket bättre.. vad tycker ni? Är nog bara en smaksak..
Tycker det är lättare här att skriva på något sett, haha säger nog inte så mycket. men iallafall ska försöka blogga mycket nu, men det beror ju självklart på om jag har något att skriva om dvs.. :)

Åhh jag vet inte ens vart jag ska börja, det har hänt så mycket i mitt liv så jag knappt hänger med själv..
Jag har tagit studenten, den dagen kommer alltid vara ett jättefint minne.. Det var nog en av de bästa dagarna i mitt liv, fantastisk bra dag.. åhh så lycklig man var =) Man kände sig som en fågel som är redo att flyga för första gången! Haha dåligt exempel men ni förstår , eller ni som tagit studenten förstår väl vilken känsla jag menar :)
Har också tänkt på klasskompisarna, man har ju genomgått 3 år tillsammans, och visst kommer man sakna vissa mer och vissa mindre.. men man glömmer ju aldrig alla roliga stunder ..





Jag är så lycklig just nu :)

Jag är förälskad i min pojkvän som jag varit tillsammans med i 8 månader. han är helt underbar, han får mig att må bra, han finns där, han förstår mig, som ingen annan gör.. Och han får mig att Skratta .. haha det är viktigt att man har humor ;) ^^ Kommer ihåg andra gången ( då vi bestämde oss för att ses), vi hade pratat väldigt mycket på sms och msn.. Ohh jag var så nervös, han var/är ju så snygg.. haha han kommer gåendes mot mig och jag känner att mitt hjärta dunkar extra snabbt.. Till slut släppte nervositeten lite grann så att man kunde prata och inte se så dum ut.. vi gick på promenad och fikade, sedan gav han sig iväg.. en mycket trevlig dag hade jag.. Trodde aldrig att han skulle sms mig igen, men senare på kvällen fick jag ett sms om att han ville ses igen :) Haha, snacka om överlycklig.. <3 Min <3 Fina minnen och mer kommer det bli





Jag har mina fina vänner som alltid finns där i vått och torrt :) haha
Glömmer aldrig när vi var första gången i stockholm, eller alla roliga utekvällar, alla hemmakvällar! Allting, så jävla bäst.. vänner för alltid, oavsett vad <3






Nej nu hinner jag inte skriva mer, hörs senare :)







RSS 2.0